Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
6 Postów

(terian5371)
Wiking
Na logikę. Jeśli się pytam czy odzyskam prawo jazdy to jak myślisz?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(cebularz)
Stały Bywalec
terian5371 napisał:
Człowieku ja proszę o odpowiedź a nie o rady który mi dajecie bo jechałem po 2 piaWach... i nie była wina tego ze wypiłniem piwo tylko, że wpadłem w poślizg.

Zabawne, ze nie dostrzegasz korelacji. Ale coz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
cebularz napisał:
terian5371 napisał:
Człowieku ja proszę o odpowiedź a nie o rady który mi dajecie bo jechałem po 2 piaWach... i nie była wina tego ze wypiłniem piwo tylko, że wpadłem w poślizg.

Zabawne, ze nie dostrzegasz korelacji. Ale coz...

Moze nie dostrzega, bo jest po 2 piwach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(cebularz)
Stały Bywalec
terian5371 napisał:
Na logikę. Jeśli się pytam czy odzyskam prawo jazdy to jak myślisz?!

Nie powoluj sie na logike, bo widze tu duza niekonsekwencje. Zreszta masz w linku.
Ja sie nie miarkujesz to napisz ile miales promili a dam ci to na talerzu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(terian5371)
Wiking
Nie wiem ile miałem promili jeszcze żadnych papierów nie dostałem czekam na zgłoszenie na policje i na pewno będę miał sprawę w tym kierunku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(cebularz)
Stały Bywalec
wiec jak ponizej 0.5 ( promila nie litra) to poltorej miesiecznej wyplaty, prawko na rok i do kryminaly nie wezmo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(terian5371)
Wiking
To dobrze, a można się starać o złagodzenie kary ledwo co przyjechałem do mówie nawet języka nie znam dobrze?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
terian5371 napisał:
To dobrze, a można się starać o złagodzenie kary ledwo co przyjechałem do mówie nawet języka nie znam dobrze?

Tiaaa, zlagodza Ci mongole kare, bo jezyka nie znasz i nie przeczytales, ze w Norwegii jest zakaz jazdy po spozyciu. Dokladnie tak im wytlumacz.

"Ledwie co przyjechalem", spozylem co nieco i samochod rozwalilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(terian5371)
Wiking
Jeżu, wiem co zrobiłem, nie mowie, ze jestem święty, ale to nie jest powód żeby mnie obrażać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(cebularz)
Stały Bywalec
terian5371 napisał:

Nie pamietam czy sprawa bedzie obligatoryjnie, czy tez dostaniesz orzeczenie od politiadvokat. Jak sie zgodzisz na to co wnosza to podpisujesz, jak sie nie zgodzisz to nie podpisujesz idziesz do sadu, marnujesz dzien i dostajesz to o co wnosil politiabvokat.

Taka sytuacja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok